ONZE BIEREN

​Wij hebben nog genoeg ideeën voor heel veel heerlijke bieren. Een aantal hiervan zijn in ontwikkeling en komen op de site zodra ze klaar zijn. Wil je voor je horecagelegenheid een op maat gemaakt huisbier, neem dan contact met ons op.
Biertje Tappunt.jpg
Valse tripel


De valse tripel is een bier gebrouwen als een tripel, maar met een lager alcohol percentage. Deze valse tripel hebben wij gebrouwen als huisbier voor Tappunt Den Bosch.

Details

Alc. 6.5% VOL.
 

20200820_190531.jpg
Cerberus Blond

Dit pareltje is een mooi blond bier met een fantastisch smaakpalet. fris en kruidig, heerlijk . 

Dit bier is onder andere te verkrijgen bij Tappunt Den Bosch en bij Bierspeciaalzaak Beer and Beyond in Boxtel.

Details

Alc. 6.5% VOL.
 

witbier.jpg
Cerberus witbier

Cerberus witbier is een mooi fris witbier met mooie fruitige smaken.Heerlijk om van te genieten in de zon op het meest gezellige terras van Den Bosch..

Introductie op 26 mei 2019 bij Tappunt Den Bosch

Details

Alc. 6.5% VOL.
 

Cerberus Snode Trippel.jpg
Cerberus Snode Tripel

De Snode Tripel is gebrouwen met gerstemout, havermout en tarwemout. Door de verhouding van de mouten te wijzigen, heeft deze tripel een zeer rijk en vol mondgevoel. In de body komt de warme smaak van de curaçao sinaasappel naar voren terwijl in de topnote de frisse citrus tonen en de mooie bitters van de drie verschillende hopsoorten het profiel bepalen. In de afdronk is de subtiele smaak van korianderzaad aanwezig.

Details

Alc. 8,5% VOL

dubbele bojum.jpg
Cerberus Dubbele Bojum 

is een krachtige dubbel met subtiele koffie en cacao tonen in de body, met een licht kruidige afdronk waarin je zoethout, koriander en een hint van gember kunt ontdekken. Ondersteund door onder andere  de aanwezigheid van US Galena hop die zorgt voor een zacht bitter.

Cerberus Rooie Furie.jpg
Details

Alc. 7,8% VOL.

Rooie Furie
 

is een red ale, gebrouwen met drie moutsoorten. Twee van de moutsoorten zorgen vooral voor de volle krachtige moutsmaak en de donkerrode kleur. Dit zorgt voor de body van het bier. De combinatie van twee verschillende Engelse hopsoorten zorgt er enerzijds voor dat je in de afdronk een vleugje karamel proeft en in de verte tonen van zwarte bes en bramen, anderzijds zorgt deze combinatie voor een mooie uitgebalanceerd bitter profiel. Tijdens de vergisting is een bovengistende gist gebruikt.

Details

Alc. 7,5% VOL.

20201105_183616.jpg
20201105_183600.jpg
Van Ut Padje

 

Speciaal voor Tappunt zuid Den Bosch gebrouwen voor de 11e van de 11e. Van ut Padje 

is een krachtige Dubbel met in de body, hints van cacao en koffie en een kruidig pallet in de afdronk. 

Tip. Gebruik geen grenadine.

Details

Alc. 7,8% VOL.

Ut Gouwe Oeteltje

Speciaal voor Tappunt zuid Den Bosch gebrouwen voor de 11e van de 11e. Ut Ouwe Oeteltje is gebrouwen als een tripel, echter met een lager alcoholpercentage. Het kenmerkt zich door de volle structuur, warme citrustinten, op de achtergrond koriander en frisse hoptonen.

Details

Alc. 6.5% VOL.
 

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.