DE BROUWERIJ

De eerste stap naar het brouwen is zoals te lezen valt bij "ons verhaal" is terug te voeren naar de opleiding levensmiddelen technologie die wij beiden hebben doorlopen. hier was bij een van de vakken elk jaar een terugkerend item : Brouwen. van de theorie tot de praktijk kwamen hier alle aspecten van dit fantastische vak voorbij.

Na heel wat jaren als hobbybrouwer te hebben geëxperimenteer  is er op een avond door de eigenaars van café Tappunt aan ons gevraagd of we een mooi biertje voor hun wilden brouwen. dit wilden wij als hobbybrouwers maar wat te graag! 

tijdens het proefavondje is toen de wens uitgesproken om na een of twee aanpassingen of we dit dan toch in het groot te willen brouwen.

Na ons eerste brouwsel hebben we de stap gemaakt naar Stadsbrouwerij Weert.

Hier kunnen we geheel op eigen kracht onze brouwsels maken en afvullen. iets wat voor ons toch echt de wens was. zelf de touwtjes in handen hebben. 

Ooit worden wij de eigenaars van een aantal brouwketels van onszelf ,waarin wij kunnen toveren met smaken om zo onze meest heerlijke bieren te kunnen brouwen. In de tussentijd maken wij gebruik van de ketels en de Limburgse gastvrijheid van Brouwerij De Brouwschuur in Weert.

logo%20cerberus_edited.png
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.