20180909_143031.jpg

ONS VERHAAL

2 vrienden, 1 droom; een eigen brouwerij. 

Even voorstellen :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20170914_182213.jpg

Kevin Roels

Van huis uit ben ik levensmiddelentechnoloog en ooit begonnen met een koksopleiding. Als kind wilde ik banketbakker worden, maar aangezien ik de motoriek van een poffertje heb, kwam ik er al snel achter dat die droom geen werkelijkheid zou worden. In mijn loopbaan heb ik  onder andere 8 jaar als sensorisch analist voor een fabrikant van smaakstoffen gewerkt. De smaakkennis die ik daar heb opgedaan gebruik ik  nu om bieren te ontwikkelen die een mooi smaakprofiel hebben.   

Graag luister ik naar een stevig potje muziek, denk daar bij aan progressieve rock , progressieve metal  en classic rock, maar ook reggae en ska maken mij heel blij. 

IMG-20190217-WA0014.jpg

Dennis Ligtvoet

 

Ook ik heb de opleiding levensmiddelentechnologie doorlopen. Het bezig zijn met voedsel is iets dat mij altijd al aangetrokken heeft. Zowel privé als in mijn functie als productontwikkelaar ben ik graag bezig nieuwe smaakcombinaties en gerechten te ontwikkelen. Tijdens de tijd dat ik bij Stadsbrouwerij de Ridder in Maastricht werkte is mijn interesse in het brouwproces gegroeid. De aanschaf van mijn eerste brouwketel liet dan ook niet lang op zich wachten. Deze is de afgelopen 20 jaar veelvuldig gebruikt om heerlijke biertjes te brouwen. 
Er is met het opstarten van Brouwerij Cerberus een langgekoesterde jongensdroom uitgekomen waarbij ik me geen betere brouwpartner kan voorstellen dan Kevin. 

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.